Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Nettside 26. sep, 2018

Bergen Pukk og stein

Hyggelig nettside!

Nettside 30. jan, 2018

celinaall

Elsker din andel og beste ønsker for deg

Nettside 17. sep, 2017

S. Brungot

Kjempe flott hjemmeside. :-) masse flotte bilder :-)

Nettside 10. jul, 2017

Benedikte

Elske ditt design, og beste ønsker for deg

Nettside 17. jan, 2017

JuliaMertens

Jag tycker om att göra massage.

Nettside 20. feb, 2014

Internet mobilny


APLIKACJE DOSTĘPOWE
I STEROWNIKI DO URZĄDZEŃ MOBILNYCH

4. nov, 2010

Tove Lisbeth Langvik

Hei Beathe.Så flott hjemmeside du har.Du er flink til å synge ,å spille.Artig.Vi er heldig som har blitt kjent med deg .Behandlingene gjør oss godt.
Idag skinner sola 4.nov.Ha det godt.

20. aug, 2010

kristin

heia beathe :o)) så flott side du har laget ;o)) hadde jeg bodd nermere skulle jeg virkelig ha prøvd dette hos deg :o)spess den for stress :o)) håper det blir en knall suksess beathe,å at du får maaaaange faste kunder :o)) klem fra alle oss i molde :o)))

9. jul, 2010

Heidi

Hei

Vil gi deg noen gode ord på veien. Har nå vært og fått min åttende behandling hos deg, og jeg blir bare mer og mer fornøyd. Er så godt å unne seg massasje en gang i måneden. Du er utrolig service innstillt og dyktig i jobben din. Jeg har rådet mange til å ta massasjer hos deg, og det skal jeg fortsette med til andre kjente også:) Stå på og lykke til videre. Vi sees om 4 uker igjen:)

9. jul, 2010

Trond

Hei ser at du har en flott hjemme side med variert behandling og gode priser og best av alt at du er kristen ! flott På bildeserien til hjemmesiden din ser jeg at du også har hot stone behandlin, noe som jeg ikke kan se er bra å kombinere med kristen sunn tro.Jeg har studert div massasje typer og vet at hot stone ikke bare har med varme stener å gjøre men er magiske stener med kraft til å overføre energi kraft fra naturen. all overnaturlig kraft som ikke kommer fra Gud vet vi kommer fra djevelen.
Varme stener i seg selv har samme virkning som varmt vann feks men i det øyeblikket en legger mer i det en vanlig varme så er man over i den mystiske verdenen. Ønsker deg lykke til med din leers flotte behandling !!

16. jun, 2010

Eva Christensen

Hei Beathe!
Tusen takk for herlig spafotpleie i dag,onsdag 16. juni!!! Det var så godt for mine føtter,i et behagelig miljø - til nydelig panfløyte! God sommer, til deg og Trond. Klem fra Eva

30. apr, 2010

Anne Ma

Hei Beathe.
Takk for praten på telefonen, det var hyggelig.
Du har en kjempeflott hjemmeside, Gratulerer med den :-) Nå skal jeg følge tipset ditt om atlasprofilax, så blir det nok orden på meg og.
Lykke til videre med praksisen din.

Hilsen fra Anne Ma

23. feb, 2010

Christ 23år jente

Hei:) jeg ei jente på 23år og har kun muntlig eksamen unna får å bli massør, også lurte jeg bare på om du hadde noe råd på hvordan man kan forbrede seg til muntlig eksamen innen massasje?hvordan kan jeg starte på noe jeg har lagt på pause i 1år.

23. feb, 2010

Christ 23år jente

Hei:) jeg ei jente på 23år og har kun muntlig eksamen unna får å bli massør, også lurte jeg bare på om du hadde noe råd på hvordan man kan forbrede seg til muntlig eksamen innen massasje?hvordan kan jeg starte på noe jeg har lagt på pause i 1år.

10. feb, 2010

Helle Kristin Lyngar

Hei Beathe:) Synes dette var kjempebra. Ønsker deg masse lykke til. Klem fra Helle

Nettside 17. des, 2009

Eivind Ellefsen

Hei
Sitter på Haukeland Sykehus i Bergen og svir av litt tid ved å besøke andres hjemmesider.
Og nå har jeg altså kommet til din.

Ha en velsignet God Jul og Godt Nytt År.
Hilsen Eivind

Nettside 27. nov, 2009

Marianne

Hei.
Har kikket på siden din og hadde jeg bodd nærmere skulle jeg unnet meg både den ene og den andre behandlingen. Ingenting er som å gi kroppen litt god behandling og pleie ;o)
Ta gjerne turen innom å se hva jeg holder på med på hobbybasis...

Hilsen Marianne

9. nov, 2009

Monica

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! det var godt med behandlingen, jeg føler meg så forfrisket. Jeg gleder meg alt til neste gang. Så dette vil jeg anbefale andre også, Beathe.

7. nov, 2009

Bruttern

Halloen :) Det så kjempe bra ut. Ja, da må det vel bli en tur til særpen snart :) Hils grabben.

7. nov, 2009

Bjørnar

Heisann,
Det der så jo ut til å kunne bli et attraktivt tilbud. Massasje er jo veldig godt når musklene begynner å bli litt stive i vinterkulda.

Aldri for sent med utdanning - tøft gjort Beathe :)

6. nov, 2009

Åshild

Hei Beathe,

Dette er jo midt i blinken for deg. Skulle gjerne bestilt time med en gang om jeg hadde vært nærmere.

Lykke til!

Åshild

6. nov, 2009

Pappa.

Er det for bare halvgamle kjerringer,eller kan sikkelige mannfolk få behandling.Time bestilles 26 nov 09.Bekreftelse ønskes

6. nov, 2009

ingrid moe ysland

Hei Beathe:)så luggumt att du har begynt å massere
da, du som har så varme hender attåt. Synd du itj bor nærmar så skull æ ha tatt mæ en massage ja. Hils Trond, hain e væl fornøyd no :)

6. nov, 2009

mamma

Hei Beathemor,Ja, dette er bare deg i særklasse,helt supert.Lykke til videre. Har du ledig time den 26 nov, da kommer vi.

6. nov, 2009

Randi Schanche Moe

Hei Beathe!
Så flink du er! Dette tror jeg passer for deg. Lykke til med utdannelsen. Synd du bor så langt unna ellers hadde massasje passet veldig for meg akkurat nå. Har hatt en arbeidssom periode på jobben og kunne trengt å løse opp stressede muskler.
God Helg! Hils Trond.
Klem fra Randi og Gjermund.

5. nov, 2009

Trine

Hei du!
Så fin side du har fått! Jeg tror jammen jeg må bestille meg en time hos deg:-)

5. nov, 2009

Kari-Mette

Takk for en fantastisk god behandling:-)

5. nov, 2009

lise

Hei!
Så fin side du har laget:)
håper det går bra uten meg på kurs.. litt kjedelig siden vi var fire, da gikk det opp i opp men men.. masse lykketil:)

5. nov, 2009

Vivian

Hei Beathe
Da jeg kom til deg første gangen for spa og aroma massasje. Var jeg innstilt på at du holdt på utdanne deg som Spa terapeut og ble kjempeoverrasket. Du var jo proff jo. Selve rommet var innbydende og du var flink og jeg fikk masse god massasje og omsorg(fikk litt bank også hehe men det må jo til hvis muskelknuten skal løsne opp)Kan anbefale deg på det varmeste.
klem fra Vivian

4. nov, 2009

Sissel

Hei Beathe, kor flink du e! Gleda mæ t æ kan bestill mæ time :) Klæm

2. nov, 2009

Nora

Hei nå ser vi på siden din, monica og jeg.
Vi syns den har blitt fin.