Massasje får blodsirkulasjon i gang og kroppen kvitter seg med overflødige avfallsstoffer. Den er avstressende og kroppen får tid til å restaurere seg.

MEDISINSK MUSKELMASSASJE

Medisinsk muskelmassasje 25

Løser opp stive og anspente muskler. Knaing og triggerpunkts behandling. Problemløsende. 
Kr. 550,-

Medisinsk muskelmassasje 40

Kr. 700,-

Medisinsk muskelmassasje  50 min

Behandlingsmetoden er av den gamle gode sorten som: massasje, knaing, triggerpunktsbehandling. Problemløsende. Tøying. Hjemmelekse tøying.

Kr. 800,-

Bindevevsmassasje/  50

Bindevevsmassasje på rygg og hofte, sete, lår. Deretter knaing/ massasje.

Kr. 800,-

 

Aroma/ Velvære 50
Behagelig, myk og avslappende
massasje for hele kroppen.
Kr. 800,-

Klassisk Massasje 25 
Rygg og nakkemassasje, medium styrke.
Kr 550,-

Klassisk massasje 40

Kr. 700,-

Klassisk massasje 50
Avspenningsløsende massasje av hele kroppen.
Avslutter med en god hodebunnsmassasje.
Kr. 800,-

ATLASKORRIGERING ENGELHEART

Atlas er øverste nakkevirvel og den bærer hodet. Hvis atlas er feilrotert må kroppen kompensere for å være i balanse. Det betyr at hoftene er skjeve og man kan ha en tilsynelatende benlengdeforskjell. Det kan skape smerte i kjeve, nakke, skuldre, rygg, korsrygg, hofter, kne og føtter. 

Passasjen mellom hode og nakke blir innsnevret og blodårer og nerver står i permanent klem som igjen kan føre til hodepine, migrene, svimmelhet, kvalme, konsentrasjonsvansker, ADHD, mave- tarm problemer m.m.

Vi har lært teknikken og får atlas på plass med lett massasje på spesielle punkter i nakken. Hoftene blir rette og føttene like lange. 

Kr. 2250,- inkl. etterkontroll og massasje ( 2 x 45min)

www.atlaskorrigering-sarpsborg.com

VEIBESKRIVELSE

Søk opp Spa-muskelknuten på 180.no

Fra Sarpsborg
Skjebergveien ligger på gamle E6 mot Sverige.
Spa-Muskelknuten er ca 8 min fra Sarpsborg sentrum.
Kjør forbi Borregården, Hafslund hovedgård, rett fram i rundkjøringen, stor parkeringsplass på høyre side. Shell på høyre og Esso på venstre, fortsett rett fram til neste rundkjøring og hold til høyre hele veien forbi Klavestad Elektriske, fortsett forbi Kiwi på venstre hånd, forbi Betania Klavestadhaugen på venstre hånd, fortsett opp bakken. Passer det blå huset på venstre hånd og kjør inn til venstre på  avkjørsel nr 2, da ser du SPA-MUSKELKNUTEN.


Fra Stasjonsbyen

Kjør gamle E6 mot sentrum, tar ca 6 min til ankomst Spa-Muskelknuten. Du passerer Skjeberg kirke på venstre side, så kommer Kiwi på venstre side, fortsett rett fram og du kommer til Spar. Rett etter Spar på høyre side ser du SPA-MUSKELKNUTEN.

Huset er grått og påbygd terrasse på fronten og på sidene.