Atlas er nøkkelen til din helse

Atlas er den øverste nakkevirvelen

Den bærer hodet vårt, men er tilsynelatende feilstilt hos de fleste mennesker.

Skjevstilling mellom Atlas og kraniet fører til andre skjevheter i kroppen, og kroppen kompenserer for dette etter beste evne. Redusert passasje for hovedledningen mellom hjernen og kroppen kan føre til forskjellige symptomer.

Sentralnervesystem,  blodkar, spinalvæske m.m. passerer gjennom åpningen åpningen i Atlas og hodeskallen. Blir åpningen innsnevret, kan den interne kommunikasjonen i kroppen bli mer eller mindre forstyrret. Hodepine, migrene, mave- og tarmplager, nerveplager, blodtrykksproblemer, svimmelhet, kvalme, øyeplager, dårlig konsentrajson, lite energi, ADHD, dårlig søvn m.m. er typiske virkninger av dette. Nyfødte kan slite med kolikk, KISS-syndrom, hofteleddsdysplasi og diverse skjevheter i kroppen.

 

Atlasfeilstilling gir en tilsynelatende benlengdeforskjell samt feilstillinger i bekken og hofte. Plager med nakke, skuldre, armer, rygg, bekken hofte, knær, føtter og kjeve kan også være et resultat av dette. Bilde til venstre.

Atlas (C1) i korrekt stilling vil gi andre behandlingsformer en vesentlig bedre effekt.

Årsaken

Kroppens beskyttelsesreaksjon mot feilstillinger i ledd er statiske muskelspenninger, som over tid kan føre til alvorlige muskelplager.

Kroppen er en meget avansert selvhelbredende system, og med Atlas i korrekt stilling vil hver kropp på sin måte og i sitt tempo helbrede og balansere seg selv.

ENGELHEART - atlaskorrigering er en veldig varsom manuell teknikk som kan utføres på alle, fra nyfødte til gamle. Lett massasje på spesielle punkter i nakken hjelper Atlas i riktig posisjon. Behandlingen er grunnleggende forebyggende tiltak og innebærer ingen risiko.

Virveldyr som hester, hunder og katter kan også ha nytte av denne behandlingsformen.

Konsultasjonen begynner med en orientering om behandlingen, og det registreres nødvendige opplysninger om kunden. En enkel undersøkelse viser om Atlas er feilstilt og behandlingen foretas. Etterkontroll er inkludert i behandlingen. En korrigert Atlas vil som regel holde seg i riktig posisjon.

Selvhelbredelsesprosessen

Kroppen er et meget avansert selvhelbredende system, og med Atlas i korrekt stilling vil hver kropp på sin måte og i sitt tempo helbrede og balansere seg selv.

REAKSJONER etter korrigering

Reaksjoner i form av trøtthet, stølhet eller at gamle symtomer hilser på igjen er det vanlige.

Massasje og andre typer behandlinger kan hjelpe kroppen til å komme raskere i balanse når Atlas er korrigert.

PRISER for Atlaskorrigering

Voksne kr. 2250,-

Barn inntil 16 år kr. 1500,- 

 

 

Tilbakemelding fra kunder

Jeg (bildet) blir helt overveldet over, og så glad i hjertet, når jeg skjønner at Atlaskorrigering virkelig hjelper. Alle mennesker er individuelle. Noen kjenner ikke noe før det har gått noen dager, mens andre opplever å bli smertefri med en gang. Her er noen ferske tilbakemeldinger fra kunder som opplevde å bli momentant smertefri.

Morgan på 26 år sliter med hoftene og føler at han bærer hodet. Han hadde bestilt seg time hos legen pga hofta. Jeg behandler atlasen. Han kjenner straks at han puster bedre og slipper å bære hodet. Han drar hjem og tar seg en joggetur. Så får jeg en sms inn og han sier: Hei Beathe, nå har jeg vært ute og jogget og kjente ingenting i hofta mi. I to mnd har jeg jogget hver dag og hatt smerter i hofta. Nå er smertene borte. Tusen takk.

Rita har hatt vondt i ryggen i mange mange år. Det ante ikke jeg, for det glemte hun å si. Vi behandlet atlas og sjekket på nytt. Og hun oppdager at ryggen er i orden. Hun er i sjokk og gubben mener at jeg har fått helbredelses nådegave.

En mnd. senere så er hun fremdeles myk og fin i ryggen. Mannen hennes er ennå overbevist om at Gud har helbredet henne. Han er ihverfall meget fornøyd.

Camilla, fra Halden fikk behandling. Straks kjente hun at skuldre sank. Etter 14 dager forteller hun at nakken og skuldrene er i orden. Hodepina var borte. 

 

Oddlaug Irene før og etter behandlingen

Oddlaug Irene fra Rakkestad har hatt vondt i korsryggen og bekkenet i ca 22 år. Hun var utsatt for en hendelse med ryggen og kunne ikke gå på 3 mnd. Hun trenet hardt og kom seg på bena igjen men har hatt smertene. Hun kunne nesten ikke sitte i ro på en stol da det begynte å gjøre vondt. Turer i skog og mark i ulendt og bratt terreng var bare kjempevondt.

Jeg behandlet atlasen. HELT SANT, ETTER 22 ÅR ER SMERTENE BORTE. Dagen etter gikk vi opp til Soverkollen på Bakke i Halden. Hun hadde da ikke fortalt at hun tidligere slet i bratt terreng. Men hun gikk i tro som hun sa. Hun trengte hverken staver eller kjepper for å klare det. -Dette hadde ikke mine barn trodd hvis jeg fortalte dem det, sa Oddlaug Irene henrykt.