Optimal næring med 98% opptak i cellene

Har vi mulighet for å beskytte oss mot Corona viruset?

Fant denne: Lipinski 2015, Ebola and Selenium: How not to catch the 2019 Novel Coronavirus (2019-nCoV)

The only people that can be infected by the 2019-n Coronavirus have less than 98.7 ug/L of Selenium in Plasma or serum. Those who have enough Selenium are immune to this and all other enveloped viruses. Selenium can be obtained from Brazil nuts, seleniums pills or Astragaluss tea.

De produktene vi har i Fitline har mye selen i seg. Og ikke nok med det, cellene i kroppen tar opptil 98 % av næringen i forhold til piller som ligger på 8-12 % næringsopptak.

Optimalsettet som inneholder Basic, activizer og Restorate gir den daglig basisdosen av vitaminer og mineraler.

Cellebeskyttelse styrker immunforsvaret og har mye selen i seg. Basicen og Restorate har selen i seg.

Hvis du ønsker å prøve disse produktene anbefaler jeg at du blir teampartner, da blir det billigere. Du får da en 3 mnds pakke og betaler i tre måneder. Hvis du vil stoppe abonnementet er det bare å si fra.

Anbefaling: Optimalsettet som består av Basic, Activizer og Restorate. Bland Basic og activizer sammen og drikk på morgenen. Restorate tas på kvelden.

Cellebeskyttelse: Den kan du drikke til maten, som varm drikk (ikke over 60 gr) smaker som appelsin. Her kan du også blande inn activizer for å piffe opp smaken. Art.Nr. 0707008

Du kan også velge Optimalsettet Powercoctail. Da er Basic og activizer ferdig blandet sammen i porsjonspakke. Restorate i boks eller i porsjonspakke.

Logg deg inn på www.6171398.pm-quickstart.com

Registrer deg som TP. Varene kommer veldig kjapt.

Jeg og min mann tar dette hver dag og vi er veldig fornøyd.

Lykke til. Trenger du hjelp ring meg på så loser vi deg igjennom.

Når du har registrert deg som teampartner har vi egen facebook gruppe du kan være med i. Der finner vi mirakuløse historier, nyttig info og vi kan være med å spørre selv. 

 

 

Fantastiske produkter som kan virke mot mange plager. Smerter i kroppen kan også komme av for lite næring i cellene våre. Utrolig mange mennesker som har startet på Optimalsettet vitaminer, energi B-vitaminer og mineraler kan fortelle at smerter forsvinner og livsgnisten øker. 

Mineralene er bl.a. kjempefin mot kramper i bena. Her kan også nevnes at flere med rastløse ben eller maur i bena har fått en bedre hverdag.

PS: I vitaminene/ næringsdrikken er det 7500 ganger mere gurkemeie/ tumeric som er sterkt betennelsesdempende. Blandes med energipulver, den røde boksen (full av B vitaminer også B12), smaker godt og gjør godt. På 7 min er 98% av næringen rett i cellene.

 

 

 

RENS KROPPEN FRISKERE

 cellerensing 
nøkkelen til et bedre liv.

Det er en 4 ukers kostholdsendring med bruk av næringsprodukter som har alle vitaminer i seg, Optimal næring, kan du bli:

Slankere

Bedre form

Få god helseeffekt for stive og vonde kropper

Mer aktiv

Utprøvd over flere hundre 100 000 

Spis 4 x om dagen og fremdeles gå ned i vekt.

Trygg slanking som kan gi varig effekt ved å følge programmet. Det kan gi deg en renere kropp. Fettavleiring i blodårene kan bli renset bort, det farlige magefettet kan bli mindre, kolestrolverdiene normalisert, den renser insulinreseptorer og kan ha effekt på stoffskiftet og det hormonelle.

Når en celle i kroppen blir insulinresistent lagrer den fett. Når vi renser cellene/ insulinreseptorene blir cellene friske og lagrer ikke fett.

Det du trenger er et: 1 optimalsett som består av basis næringsdrikk, energidrikk og mineraldrikk 1 stk.  urtete og 1 stk boks med kroppens byggestener amino samt en ekstra boks med mineraldrikk

Ta kontakt med meg og jeg sender deg oppskrifta som er enkel å følge.  

 

 

 Ring 90144933 for en Konsultasjonstime kr. 250,-

Pris på kuren varierer på hva du velger.

 

Jeg har testet den og fikk denne effekten som vist på bildet. Og tro det eller ei, jeg har ikke hatt tid til å trene. Jeg har mere overskudd, rett og slett en bedre hverdag.

Kuren består av:

Hvite (Protein) dager og grønne (Salat og grønt) dager.

Hvite dager består av kun proteiner som fisk, egg, kylling og kalkun.   Hemmeligheten er også å tygge lenge på hver matbit. (ca 32 ganger)

Grønne dager er grønnsaker i tillegg til fisk, kalkun, kylling og kjøtt.

Uten salt og sukker. Kroppen skal bruke av sitt eget saltlager. 

Røde dager (Kosedager) er når kuren er over.   Og gubben min, ja han er kjempefornøyd. 🙂 elsekuren som har som bivirkning å bli slank koster noen kroner, men det er verdt det. Jeg har en fyldig oppskrift som du får av meg når du bestemmer deg for å gjennomføre den.

Jeg var overrasket over hvor lett det gikk. Og jeg var mett hele tiden.

Fantastiske næringstilskuddprodukter!

Vil du vite mer? 

Kontakt meg for mer info.  90144933

Velger du å starte kuren har vi egne facebook grupper som hjelper deg underveis. 

 

 

 

Før og etter en cellerensekur.